La nostra llarga experiència també es veu reflectida en els nostres projectes de construcció de cases, cobertes, porxos, pèrgoles, tancaments, entarimants, jocs infantils i altres estructures fabricades a les nostres instal·lacions pel nostre personal especialitzat i amb els avantatges que ofereix la fusta laminada.

El teu projecte
el fem nostre

Ens involucrem en cada projecte i el sentim i tractem com un projecte únic. Les nostres construccions son de qualitat i segures i t'oferim totes les facilitats per a què no t'hagis de preocupar de res. Nosaltres ens ocupem del disseny de l'estructura, cimentació i instal·lacions.

El material que utilitzem per construir és fusta d'autèntic Pi de Flandes i Avet Nòrdic. Considerada en el món com la millor fusta per a la construcció de cases i altres estructures per les seves propietats úniques.

Construcció de
Qualitat

Cada projecte és una creació única. Creem cases i altres estructures de fusta a mida.

estructures-constructor

Notícies destacades

Aquest any continuem amb més novetats, i aquest cop és moment de parlar de la nostra àrea de muntatge de palets i embalatges! A part de les ja existents línies de muntatge de palets estàndards i especials (a mida), enguany hem inaugurat una nova línia automatitzada amb un robot i dues taules de muntatge semi-automàtic de palets.
A partir d’ara ja pots consultar el preu del cost de comprar un viatge de llenya a la porta de casa teva des de la nostra web i si vols podràs reservar el dia i hora que millor et vagi per l’entrega i fer el pagament còmodament des del sofà de casa teva o qualsevol altre lloc en qualsevol moment del dia ja que està oberta 24/7.
A la hora de guardar la llenya hi ha un seguit de consells a seguir abans de que arribi el moment d’usar-la. En aquest article us explicarem quines son les millors practiques per treure el millor rendiment i qualitat a la llenya.