La nostra llarga experiència també es veu reflectida en els nostres projectes de construcció de cases, cobertes, porxos, pèrgoles, tancaments, entarimants, jocs infantils i altres estructures fabricades a les nostres instal·lacions pel nostre personal especialitzat i amb els avantatges que ofereix la fusta laminada.

El teu projecte
el fem nostre

Ens involucrem en cada projecte i el sentim i tractem com un projecte únic. Les nostres construccions son de qualitat i segures i t'oferim totes les facilitats per a què no t'hagis de preocupar de res. Nosaltres ens ocupem del disseny de l'estructura, cimentació i instal·lacions.

El material que utilitzem per construir és fusta d'autèntic Pi de Flandes i Avet Nòrdic. Considerada en el món com la millor fusta per a la construcció de cases i altres estructures per les seves propietats úniques.

Construcció de
Qualitat

Cada projecte és una creació única. Creem cases i altres estructures de fusta a mida.

estructures-constructor

Notícies destacades

La llenya d’alzina és una de les més utilitzades en el nostre país. Aquí et compartim una llista de 7 usos diferents de la llenya d’alzina.
El dissabte 7 d'octubre vam celebrar el 50è aniversari amb tots el nostre equip i col·laboradors amb una visita a les bodegues de la Familia Torres i un dinar a la Masi Vilanoveta.
La llenya d’alzina és una de les més utilitzades en el nostre país. Aquí et compartim una llista de 7 usos diferents de la llenya d’alzina.