fresenca

Estructures en fusta

El plaer de viure a la casa dels teus somnis, inverteix en el teu benestar, nosaltres t’assessorem i ens adaptem a la teva imaginació. Volem ajudar a fer realitat el teu projecte amb els millors serveis i la confiança d’una empresa amb 40 anys en el sector de la fusta. A més, ens comprometem a realitzar-lo amb el mínim cost econòmic per que pugui estar més a la mà que amb qualsevol altre empresa de construcció.
Amb una envejable experiència en el sector, a Serradora Campamà realitzem la seva casa en pocs dies, amb un muntatge segur, amb la garantia de materials de primera qualitat i acabats a elegir al seu gust dins d’una extensa gama de possibilitats com:

  • Bigues massisses o laminades, segons projecte de construcció.
  • Revestiments amb diferents amplades i gruixos.
  • Aïllament a elegir.
  • Revestiments interiors i exteriors amb diferents amplades i gruixos.
  • Tractament d’Autoclau (Color a elegir).

A més, realitzem el seu pressupost sense cap compromís, així com tenir la possibilitat de veure una casa de mostra junt amb el nostre assessor tècnic i arquitecte. Si ho desitja també, pot verificar els nostres certificats en tractament i aïllament tèrmic de la fusta.
cases, pèrgoles, porxos, entarimats, cobertes, tancaments, jocs infantils A Serradora Campamà tenim moltes ganes de conèixer quina es la vostra idea i donar-li tota la confiança possible per que junts puguem realitzar els seus somnis: cases, pèrgoles, porxos, entarimats i tot tipus de interiors i exteriors amb fusta tractada amb autoclau.
Per això, necessitem que conegui una mica més la nostra manera de treballar i les nostres instal•lacions, així com el material de construcció, per a que no li quedi cap dubte de que per fi, si pot realitzar el seu somni. A la nostra web, us ensenyem la infinitat d’avantatges que té la construcció en estructures de fusta.

Consulta alguns dels nostres treballs fent clic aquí.