Preguntes Frequents sobre el servei d’entrega de llenya a domicili

A continuació podràs llegir algunes de les preguntes més freqüents (FAQ) que et poden sorgir relacionades amb el nostre servei d’entrega. Si la teva pregunta no surt aquí posa’t en contacte amb el nostre equip humà per correu electrònic o per telèfon.

Per què hauria de comprar la llenya a la vostra empresa?

Oferim la millor llenya d’olivera i d’alzina per el millor preu del mercat per a clients minoristes.

 

Quin és el nivell de contingut d’humitat de la llenya i entrarà a la meva estufa de llenya?

Les estelles de llenya son un producte natural poden variar. Per tant, els seus nivells d’humitat poder ser diferents, tant per l’època de l’any, com per el seu procés d’assecat al nostre magatzem. El contingut d’humitat extern pot varia entre el 10% i el 20% mentre que el contingut extern d’humitat pot ser de 20 al 25%. Els troncs solen tenir una mida de 30 a 40 cm. I s’adapten a la majoria d’estufes.

 

Que passa despres de que compri la llenya a la vostra empresa?

Tan aviat com hagi completat la seva compra, rebrà dos correus electrònics, el primer amb una notificació que s’ha completat la compra satisfactòriament, esperant la confirmació de l’empresa i el segon amb la confirmació de que hem acceptat la seva compra i es farà efectiva l’entrega de la llenya al teu domicili a la data que has triat.

 

Com puc obrir una queixa?

En primer lloc, lamentem que no estiguis satisfet amb el servei que has rebut per part nostra. Envia’ns un correu electrònic a info@scampama.cat donant els detalls del teu cas. Un dels membres del nostre equip humà s’ocuparà de la teva situació, generalment el mateix dia que has contactat amb nosaltres.

 

De quines opcions d’entrega disposo?

Donem un servei d’entrega a la vorera de la teva propietat de forma gratuïta en les comarques de Garraf, Baix Penedès, Alt Penedès, Tarragonès, Baix Llobregat i Anoia. Aquest servei d’entrega de la llenya pot ser en format granel mitjançant la descàrrega amb un camió bolquet o en sacs big bag mitjançant la descàrrega amb un camió grua.

 

L’entrega de la llenya es gratuïta?

Si, l’entrega de llenya es gratuïta sempre i quan compleixi el mínim de 1500kg de llenya a granel o de 3 sacs big bag.

 

Haig d’estar a casa al moment de l’entrega de la llenya?

Si, encara que el nostre xofer habitualment descarregarà la llenya a la vorera de la teva propietat, és important que siguis a casa en el moment de l’entrega per poder oferir-te el millor servei, ja que si es donen les circunstancies, es podria entrar la llenya a dins de la teva propietat o en la ubicació que prefereixis. Durant el pagament podràs deixar uns breus comentaris sobre aquest aspecte.

Tingues en compte que si no hi ha ningú en la teva propietat en el moment de l’entrega tornarem la llenya al nostre magatzem. Això significa que haurà d’organitzar un altre cop una nova entrega, amb el seu recàrrec administratiu de 40€ + IVA.

 

La meva comanda ha sigut entregada i no estic satisfet amb ella. Que puc fer?

Envia un correu electrònic a info@scampama.cat amb detalls específics sobre l’entrega si pot ser amb imatges annexes. El nostre equip mirarà de veure què ha passat. El nostre servei d’entrega es amb vehicles i personal propis i els xofers solen estar oberts a fer la descàrrega a on millor et vagi, sempre i quan seguint unes estrictes mesures de seguretat.

 

Puc tenir una actualització sobre la meva entrega?

Un cop el procés de compra hagi acabat i hagis rebut el correu de confirmació de la data i hora de l’entrega de la llenya, durant el mateix dia de l’entrega de la teva comanda rebràs un SMS al teu telèfon mòbil amb una notificació de que el transportista es dirigeix a casa teva.