Continuem amb més novetats, i aquest cop és moment de parlar de la nostra àrea de muntatge de palets i embalatges!

A part de les ja existents línies de muntatge de palets estàndards i especials (a mida), enguany hem inaugurat una nova línia automatitzada amb un robot i dues taules de muntatge semi-automàtiques de palets.

El nostre objectiu amb aquesta nova línia de muntatge és continuar millorant la nostra fabricació i assemblatge de palets especials i a mida, assolint així un augment de la capacitat productiva al mateix temps que millorem la qualitat de treball dels operaris que només han de col·locar la fusta i el robot s’encarrega del muntatge i apilat dels palets.

robot-palets

A més a més, comptem amb un software de creació de palets amb motor 3D, on podem generar tot tipus de palets personalitzats, assignar diferents mides de tacs, fustes, claus, etc.

Un cop està creat el plànol tècnic del palet, no només el podem imprimir per entregar al nostre client, sino que el podem carregar al software de la linia de producció de palets robotitzada per a començar a produir inmediatament, facilitant així tot el procès de muntatge.

robot-app