Entorns
acollidors

Les tarimes i revestiments son una bona forma de decorar l'espai fent ús de fusta laminada, parquet o materials compostos de fusta o sintètics d'imitació segons l'us al que estarà destinat. Es poden utilitzar per terres, paviments, parets.

Entre els seus avantatges trobem que es un material 100% recicable i ecològic, la seva apariencia és natural i adaptable a qualsevol estil arquitectònic i decoratiu i és un excel·lent aillant térmic i acústic natural. A més a més, es facilment combinable amb altres materials i el seu cost comparatiu es més baix i les seves reparacions son senzilles.

Tipus de fusta i tractaments

  • Especies: Iroko, ipé, teca, castanyer o cedre.
  • Termotractada: tractament que incrementa la resistencia de la fusta als fongs, insectes i humitat. Perd densitat, superfície més dura, redueix la seva humitat i millora les seves propietats com l'aillament tèrmic.
  • Autoclau: tractament que augmenta la impermeabilitat de la fusta i la seva resistencia als raig UV, fongs i als insectes.
  • Tauler fenòlic: Taulers resistens i durs amb gran resistencia a la humitat i la flexió, a més gràcies a la seva baixa porositat és antibacterià.
  • Composite o fusta sintètica: Fibres de fusta, resines i altres components químics que fan un material sintètic d'alta durabilitat i amb molt baix manteniment. Imita l'apariencia de la fusta.
  • Tractaments superficials: vernissos, lasurs, oli de teca, etc.
estructures-pic-3

Solucions
integrals

Maquinaria

Fem el mecanitzat a la nostra fàbrica per fer el muntatge directament a l’obra.

Entrega directa en obra

El transport el fem amb camió grua per facilitar el muntatge a l'obra.

Oficina tècnica

La nostra oficina tècnica li ofereix un assessorament personalitzat en la realització d’estructures de fusta amb una experiència i professionalitat avalada en el sector.