Història

L'any 1973 en Josep Campamà Bertrán juntament amb els seus fills Josep Mª i Jordi van fundar la serradora Campamà amb una incipent activitat de serrat i estellat de llenya.

Missió

La missió ha estat sempre orientada a escoltar les necessitats dels clients i oferir-los productes derivats de la fusta amb la màxima qualitat i servei, tant a particular com empresa.

ADN Campamà

Mantenim els origens que han marcat el ADN. El caràcter d'empresa familiar, la cultura d'estalvi i esforç, la vocació de servei, el compromís mediambiental i l'il·lusió del primer dia.

Activitat

Agupada en tres activitats complementàries: fabricació de palets i embalatges industrials, venda de llenya i biocombustibles i la construcció de projectes en fusta.

Experiència

Desde la selecció de la millor fusta d'explotació forestal sostenible, pasant pel procès d'assecat natural i el seu asserrat fins al producte final, treballem per donar el millor producte i servei.

Capacitat

Tenim una superfície global de 30.000m2 amb diferents línies d'asserrat amb una capacitat de producció diària de 40m3 de fusta serrada, a més de línies de clavat de palets i embalatges.

Economía circular

Des dels inicis, ja vàrem integrar una economía circular en els nostres procesos productius creant subproductes per tal d'aprofitar la totalitat dels troncs i generar així zero residus.

Sostenibilitat

Treballem amb el ferm compromís d'una gestió forestal sostenible i respectuosa amb el medi ambient sota les marques de garantía PEFC i Catforest, preservant la regeneració del bosc.