Estellat de llenya
des de 1973

L'estellat de llenya va iniciar l'activitat de la serradora l'any 1973.

La llenya és el sistema més econòmic i mediambientalment sostenible de calefacció.

Disposem de llenya d'Alzina i d'Olivera, tant per a usos particulars com professionals, a més de Garrofer i feixos de Pi idonis per a l'encesa ràpida del foc. Segons temporada també disposem de llenya de roure i ametller.

llenya text

Altres articles biocombustibles

A part de la llenya, a la nostra botiga també hi trobaràs altres productes com el pèl·let (servit en sacs de 15kg), briquetes, sarments (segons temporada) i pastilles, a més a més de productes de neteja i manteniment del foc.

3 opcions
de compra

A la Serradora amb carretó o bosses

Els nostres clients poden venir a la serradora a triar i carregar directament la llenya. El preu és per pes, preu/Kg.

En temporada també tenim bosses ja preparades, una opció ràpida i cómode.

A domicili, amb transport gratuït

És l'opció més econòmica preu/kg. A partir de 1500kg et portem gratuitament la llenya a domicili. Per a la descàrrega, el camió volca directament la llenya.

Servim a les comarques de l'Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf.

A domicili, saques BIG-BAG

Servim un mínim de 3 saques Big-Bag (aprox. 500kg/saca). En aquest cas el preu no és per pes, és preu/saca.

Per a la descàrrega, el braç del camió-grua arriva a un màxim de 6Mt.

La nostra
llenya

Alzina

La seva llenya és de molt bona qualitat i des de fa anys és la més utilitzada per escalfar la llar. Té una combustió més llarga que l’olivera i la seva flama és més pobre que qualsevol altre tronc, això fa que sigui la preferida per els que volen tenir més brases per cuinar. A més a més deixa un inigualable aroma a les carns que la fan única. També disposem d’alzina petita especial per estufes on l’estella grossa no hi cap. S’utilitza per fer carbó.

*Actualització 08/09/2023 Estat de la llenya d'Alzina: Actualment hi ha llenya d'Alzina seca barrejada amb llenya de Roure disponible tant a recollir com a domicili. Pregunta al nostre personal per a més informació.

Olivera

A diferència de l’alzina, la seva combustió és més ràpida i té una flama molt més intensa, s’agraeix quan es vol escalfar ràpidament la casa i tenir un bon caliu. Encara que també es pot utilitzar per cuinar una barbacoa per la quantitat de brases que fa, no deixa el bon gust de l'Alzina o el Garrofer. Les pizzeries amb forn de llenya utilitzen l’olivera per el seu gran poder calòric. És una de les llenyes més utilitzades a tot el nostre país per la quantitat de materia prima que hi ha i la gran qualitat de la llenya.

*Actualització 08/09/2023 Estat de la llenya d'Olivera: Actualment disposem de llenya d'Olivera seca tant a recollir com a domicili, junt amb la llenya d'Ametller en menor quantitat. Pregunta al nostre personal per a més informació.

Garrofer

És un arbre de secà, molt comú al Penedès i Garraf. Fa molta més flama que qualsevol altra llenya (a exepció del pi), crema amb molta energia i es consumeix molt ràpid, per contra deixa poques brases, pero es pot utilitzar per cuinar a la barbacoa ja que deixa molt bon gust als plats. Molt economic envers les antres llenyes, i gràcies a la seva flama el fa molt millor opció i qualitat que el Pi per tenir una gran foguera o per encendre ràpidament.

*Actualització 08/09/2023 Estat de la llenya de Garrofer: Actualment no disposem de llenya de Garrofer però tenim llenya de Faig que té les mateixes propietats. Pregunta al nostre personal per a més informació.

Pi

Una de les llenyes més utilitzades per qualsevol llar de foc, barbacoa, estufes, etc. Donada la seva facilitat en cremar i la seva flama, és la llenya més utilitzada per encendre ràpidament el foc, és l’estrella de les calçotades juntament amb els sarments, substitut natural de les pastilles per encendre, deixa molt poques brases. A la nostra botiga el podeu trobar en format a granel i en feixos d’estelles tallades fines per encendre el foc. Altament recomanat per acompanyar a l’alzina o l’olivera.

*Actualització 08/09/2023 Estat de la llenya de Pi: Actualment disposem de llenya de Pi a granel i en feixos individuals. Pregunta al nostre personal per a més informació.