Servei d’entrega de llenya a domicili

El nostre mètode d’entrega es a la vorera de la casa, que es gratuït en totes les ciutats que fem entrega.

En el moment de rebre la teva comanda, disposem d’un termini de 24h laborables per confirmar la data i hora d’entrega que has triat.

 

Pas a pas de la teva entrega

Dia 1: En acabar la teva compra a la nostra web, rebràs un e-mail informatiu de que la teva comanda està en espera de confirmació per part del nostre personal.

Dia 1-2: Si tot és correcte el nostre personal confirmarà la comanda a la data i hora que has introduït.

Dia de l’entrega: Per a que puguis comprovar el progres de la teva entrega, rebràs un SMS al teu telèfon avisant que la teva llenya ha sortit de la nostra botiga i es dirigeix cap a casa teva. Tingues el teu telèfon a mà per si el transportista el truca.

Condicions a tenir en compte per a la descàrrega de la llenya

Llenya a granel amb camió bolquet:

El nostre mètode d’entrega es a la vorera de la casa, que es gratuït en totes les ciutats que fem entrega. la llenya quedarà a terra el més a prop de la porta possible i serà responsabilitat del client d’entrar-la al seu domicili.

Les descàrrega a dins de la finca és opcional i només es pot fer si el client garanteix els següents requisits:

  • La porta del carrer per entrar el camió és de com a mínim 3 metres d’amplada i sense sostre.
  • El carrer té una amplada mínima de 4 metres i no hi ha cotxes o altres obstacles que impedeixin fer la maniobra.

En cas de que alguna d’aquestes condicions esmentades no es compleixi, la descàrrega de la llenya es farà el més a prop possible de l’entrada del client de forma estàndard. Com a servei extra, el client pot contractar un servei de col·locació de llenya a dins del seu domicili. Aquest servei de col·locació es totalment extern a la nostra empresa, i per tant, queda fora de qualsevol responsabilitat de la relació i costos derivats del servei.

 

Llenya en sacs big bag amb camió grua:

El nostre mètode d’entrega es a la vorera de la casa, que es gratuït en totes les ciutats que fem entrega. la llenya quedarà a terra el més a prop de la porta possible i serà responsabilitat del client d’entrar-la al seu domicili.

Les descàrrega a dins de la finca de les saques és opcional i només es pot fer si el client garanteix els següents requisits:

  • No hi ha cables a sobre la paret del jardí que impedeixi el pas del braç de la grua per a la correcta descàrrega dels sacs big bag a dins la finca.
  • Hi ha màxim 10m d’espai lliure entre la paret de la finca i l’espai on aparqui el camió grua, no hi pot haver cap obstacle, cotxes, arbres, contenidors, etc.. que impedeixi la descàrrega.

En cas de que no hi hagi un espai habilitat per aparcar el camió grua i s’ha de fer la descàrrega a peu de carrer obstaculitzant el trànsit, és responsabilitat del client demanar permís a l’ajuntament per tallar el carrer en el moment de la descàrrega (temps de descàrrega de 20min des de que aparca).

 

Hi haurà un recàrrec de reenviament de 40€ per cada intent d’entrega addicional quan no hi hagi ningú al moment de rebre l’entrega o l’entrega no es pugui deixar de forma segura. És responsabilitat del client assegurar-se de que el punt d’entrega sigui l’adequat per realitzar la seva comanda, segons les instruccions proporcionades. Posa’t en contacte amb nosaltres si tens algun dubte al respecte.

 

Per a qualsevol dubte et recomanem que llegeixis la secció de Preguntes Freqüents (FAQ).

 

Afegint comentaris d’entrega

Durant el procés de pagament, ens pots informar de qualsevol preferència d’entrega que pugui tenir. Has de tenir en compte que les nostres entregues es realitzen a la acera del davant de les propietats. Depèn del criteri del conductor si deixa l’entrega a dins de la finca o un altre lloc que sigui accessible amb total seguretat.