Estàs preparant-te per fer una barbacoa? Tens dubtes si cuinar amb llenya o amb carbó? Nosaltres tenim clar que cuinar amb llenya és molt més que una manera de preparar el menjar, és una experiència culinària única que et transportarà a la tradició i la passió per la cuina! A continuació, t'anomenem 7 motius pels quals cuinar amb llenya és una de les millors maneres de cuinar!

1

Sabor inigualable

Cuinar amb llenya permet realçar els sabors naturals dels aliments, atorgant-los un sabor fumat i autèntic que no es pot aconseguir amb altres fonts de calor. A més, cada tipus de fusta té les seves pròpies característiques de sabor i propietats de cocció, per tant cada recepta es convertirà en una creació diferent.

2

Versatilitat

La cuina amb llenya és sorprenentment versàtil, ja que et permet preparar una àmplia varietat de plats, des de carns rostides, espets de sardines, pans acabats de fer, arrossos, calçots, pizzes cruixents i fins i tot delicioses postres. De nou, tot dependrà de la varietat de fusta que triïs. Les possibilitats són infinites!

3

Menor procesament industrial

La producció de carbó implica un processament industrial i per tant més empremta de diòxid de carboni en comparació amb la llenya. La llenya es selecciona de forma sostenible i requereix menys energia i recursos per ser preparada per al seu ús, només tallar i transportar.

4

Conexió i natura

Cuinar amb llenya t'acosta a la natura i a les arrels de la cuina tradicional. Res no és comparable a sentir la calor, el crepitar de la llenya, les flames dansaires i l'aroma de la llenya mentre prepares els teus aliments, una experiència única que realitzada acompanyat us connectarà a tots molt més.

5

Baixes emissions de carboni

Gestionada adequadament, les emissions de carboni associades amb la crema de llenya poden ser neutres o fins i tot negatives. Els arbres absorbeixen diòxid de carboni (CO2) durant el creixement i el llarg temps de vida, i part d'aquest carboni absorbit es queda emmagatzemat a la fusta. Quan es replanten nous arbres per reemplaçar els que s'han tallat, s'aconsegueix mantenir un equilibri a les emissions de carboni.

6

Eficiència energètica

Tot i que pugui semblar el contrari, cuinar amb llenya pot ser una opció eficient energèticament. La llenya és una font d’energia renovable i sostenible, la qual cosa la converteix en una opció respectuosa amb el medi ambient en comparació amb altres fonts d’energia.

7

Cuinar a l'aire lliure

Si comptes amb un forn o graella de llenya al teu jardí o terrassa, cuinar a l'aire lliure es convertirà en una experiència encara més agradable. Gaudiràs de la brisa i el Sol mentre crees plats deliciosos per a tu i els teus convidats, cosa que cap cuina per molt bona que sigui pot superar.

En resum, cuinar amb llenya us brinda una experiència culinària única, plena de sabors autèntics i encant tradicional. És una oportunitat per despertar els sentits i gaudir d'una connexió especial amb la natura i els convidats. Submergeix-te en aquesta experiència culinària única i descobreix com la llenya transforma la manera com cuines i gaudeixes dels teus menjars! Pots comprar-la online aquí:

Preparat per comprar la millor llenya?

Fes la teva comanda ara mateix!