El dissabte passat va ser un dia especial per a nosaltres ja que vam celebrar el nostre 50è aniversari. 🎉🥂

Va ser un honor commemorar aquesta fita amb una visita als cellers de la Familia Torres, on vam poder apreciar la rica tradició vinícola de la regió. Estem agraïts per l´oportunitat d´aprendre més sobre el procés d´elaboració del vi i compartir experiències amb el nostre talentós equip i col·laboradors.

La celebració va culminar amb un deliciós dinar a la Masia Vilanoveta, on vam gaudir de plats exquisits i compartir anècdotes que ens han portat a aquest punt. Agraïm a Grup Matas Arnalot per la seva hospitalitat i tots els treballadors i col·laboradors que han estat part del nostre èxit durant aquestes cinc dècades i van assistir a la festa.

Aquest esdeveniment no només marca una fita a la història de la nostra empresa, sinó que també fa ressaltar la importància del caràcter d’empresa familiar al nostre ADN. Som un equip compromès amb els nostres clients i el nostre entorn que continua mirant cap al futur amb entusiasme.

Volem agrair a tots els treballadors, socis, clients i amics que han estat part d'aquest viatge. La nostra història és plena d'èxits, desafiaments superats i fites assolides, i estem ansiosos per escriure el proper capítol junts.

Gràcies per formar part de la família Campamà 💚🌲