El 2023 suposa un any molt important per Serradora Campamà ja que enguany celebrem el 50è aniversari de la nostra activitat. Fruit d’aquesta data, ens hem plantejat una sèrie de canvis amb el fi de millorar l’experiència dels nostres clients quan venen a comprar a la nostra botiga de llenya.

Nova botiga online!

El primer de tots i que anunciem ara mateix és la nostra botiga online de llenya a domicili. A partir d’ara ja pots consultar el preu del cost de comprar un viatge de llenya a la porta de casa teva des de la nostra web i si vols podràs reservar el dia i hora que millor et vagi per l’entrega i fer el pagament còmodament des del sofà de casa teva o qualsevol altre lloc en qualsevol moment del dia ja que està oberta 24/7.

Compra llenya desde casa!

L’hem fet el més senzilla possible per facilitar la teva compra amb el menor nombre de clicks, el procediment és el seguient:

 1. Selecciona la teva ciutat/poble.
 2. Selecciona el tipus de llenya.
 3. Selecciona el format (granel o saques big-bag).
 4. Selecciona la data i hora d’entrega d’entre les disponibles.
 5. (opcional) afegeix al carro de la compra productes extres.
 6. Introdueix les teves dades de contacte.
 7. Introdueix les teves dades de direcció d’entrega.
 8. Accepta la política i condicions de compra i finalitza la compra (s’obrirà la passarel·la de pagament del banc i podràs finalitzar la compra.
promo_telefon_steps

4 Millores destacables

Entre les millores d’aquesta botiga destaquem:

 • Pàgina 100% responsive, mobile first: Actualment la majoria de les compres i visites a les webs i botigues online es fan amb smartphone o tablet. És per això que hem prioritzat el disseny per a tenir una bona experiència de navegació a traves d’aquests dispositius.
 • Compra online 24/7: A diferencia del nostre horari comercial de la botiga física, amb la nostra botiga online pots comprar i reservar la teva comanda a qualsevol hora del dia sense necessitat de fer cues, desplaçaments o trucades.
 • Compra ràpida i còmode: Sabràs el que et costarà la llenya que compres en molts pocs passos, a més de poder escollir l’horari que millor et vagi.
 • Coneixement de l’estat de l’enviament: Incorporem un sistema en el que rebràs un avís per SMS al teu telèfon quan el transportista surti amb la teva comanda cap a la teva ubicació.

Treballem per millorar la teva experiència

Com sempre, recordeu que es una compra segura i amb unes entregues a 3 dies vistes, amb enviaments gratuïts i més barat que comprat a botiga. Seguim treballant per oferir-te les millors novetats i el millor servei de la nostra botiga de llenya! Si segueixes les nostres xarxes socials per estar al corrent de noves notícies!

Preparat per comprar la millor llenya?

Fes la teva comanda ara mateix!